Slette oppføring i katalogtjenster (1881 etc.)

Slette oppføring i katalogtjenster (1881 etc.)

  • Er du lei av telefon selgere og at ukjente ringer deg på telefon nummeret ditt og ser adressen din ved et lite tastetrykk? Frykt ikke, det finnes en løsning! 

 

1. Kontakt teleoperatøren din

Nettsider som Gulesider og 1881, henter nummer og adresser fra teleoperatører. En teleoperatør, er rett og slett selskapet du har ditt mobilabonnement hos. Når du får nytt abonnement eller telefonnummer, kan du velge å si ifra om at du vil reservere deg mot oppføring. Om du ikke gjorde dette med en gang, så kan du som regel lett reservere deg i ettertid på teleoperatøren sine nettsider eller applikasjon. Dette er helt gratis. 

Om du er usikker på hvordan du gjør dette, så kan du alltids gå innom teleoperatøren sine butikker eller ringe til kundeservice. 

 

2. Kontakte katalogtjenestene

Flere av disse nettsidene med telefon nummer og adresser har egne tjenester for å fjerne deg. Det letteste vil uansett være å kontakte teleoperatøren din, men vit at du også har muligheten til å kontakte katalogtjenestene direkte. Det kan være du må logge inn, eller kontakte kundeservice/kontakte via et kontaktskjema. 

Her er en liste over noen av katalogtjenestene: 

Tilbake til bloggen