Om Mia

Bildetyvjeger, fighter & gamer

Helt siden hun var liten har Mia Landsem ønsket å gjøre noe med mening og hun har alltid blitt provosert av urettferdighet.

Hun har vært aktiv innen gaming, men er også norgesmester og nordisk mester i taekwondo. Hun er ansatt som Ethical Hacker hos Orange Cyberdefense. Hun har studert IT-sikkerhet på Noroff og har tidligere studert trening, coaching og idrettspsykologi ved Norges idrettshøgskole i Oslo. I de siste årene har Mia brukt veldig mye tid i kampen mot folk som sprer private bilder.

Mia startet jakten på personer som velger å spre andres nakenbilder videre. Uten å få betalt. Men med et inderlig ønske om å stille folk til veggs.

Mia Landsem

Mia Sofie Landsem (født 9. april 1997) er en norsk foredragsholder, forfatter, etisk hacker og «datadetektiv» som jobber på nett for å avsløre mennesker bak såkalt hevnporno, eller ulovlig deling av nakenbilder. I tillegg holder hun foredrag, blant annet på skoler, om nettvett og betydningen av samtykke. I august 2020 gav hun ut Trygg på nett, en barne- og ungdomsbok om nettvett.

Landsem ble offentlig kjent for å ha avslørt identiteten til videresendere av nakenbilder som er kommet på avveie, og arbeidet hennes ble blant annet dekket i NRK-programmet «Nakenbildejegeren» (del av serien Viten og vilje), Åsted Norge og Insider Fem. Hun har mottatt flere priser for dette arbeidet, blant annet Jenteprisen 2018 fra Plan, Asans Gullvagina og «Årets veiviser» på UT Awards.[3] Hun har også vært nominert til «Årets navn 2018» i Dagbladet, «Årets trønder 2018»[4] og «Årets modigste kvinne» i Tara. [5]

Hentet fra Wikipedia

Nettbutikk