Om Mia

Sikkerhetsekspert, forfatter og foredragsholder

Helt siden hun var liten har Mia Landsem ønsket å gjøre noe med mening og hun har alltid blitt provosert av urettferdighet. Denne lidenskapen og omsorgen for andre har ført henne på en bemerkelsesverdig reise som inkluderer alt fra nordisk mester i Taekwondo, til å bli en ledende stemme innen cybersikkerhet. 

Som en forfatter, skribent og foredragsholder er Mia Landsem (27) ikke bare en viktig og imponerende stemme i offentligheten, men også en sikkerhetskonsulent som har oppnådd stor suksess innen sitt profesjonelle felt. Til daglig jobber hun som sikkerhetskonsulent hos Crayon i Oslo, og har en akademisk bakgrunn som inkluderer studier innen IT-Sikkerhet og har tidligere student trening, coaching og idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole. 

Mia er ikke bare en fagekspert, men også en modig "aktivist" i kampen mot folk som sprer nakenbilder uten samtykke og utfører seksuelle digitale overgrep mot barn. Mia har vunnet flere priser for sitt arbeid med å hjelpe ofre, og vant "Jenteprisen" (Plan International) i 2018 og "Influencer of the Year". Hun har også vært finalist i "Årets modigste kvinne" og "Årets Trønder". Hun har også vært en topp 3 finalist (2021) i den internasjonale prisen "Cyber Security Woman of the Year", og blitt kåret til en av Norges topp 50 kvinner i tech.

 

Mia startet jakten på personer som velger å spre andres nakenbilder videre uten samtykke. Uten å få betalt. Men med et inderlig ønske om å stille folk til veggs, og gi ofre en stemme.

Mia Landsem

 

Faktaboks: 

Navn: Mia Landsem

Fødselsdag: 9 April 1997

Bosted: Oslo, men kommer fra Trondheim

Forhold: Samboer

Dyr: Hunden Zelda (Staffordshire Bullterrier) og katten Gothita (Devon Rex)

Favorittserier: Anime

Favoritt spill: League of legends, Hogwarts Legacy, Zelda på switch

Favorittmat: Det er alt for mye! Klarer ikke velge. Men er en sucker for lasagne

 

 

Nettbutikk